Lista de dorințe 0
Všetky kategórie

Upresniť vyhľadávanie

Fragi Attila

Fragi Attila

€7,90 Bez DPH: €7,25

Fragi Attila Sú veľmi cenenými trvalkami pre svoju veľmi vysokú odolnosť, dokážu dokonca prežiť požiare alebo sa môžu rýchlo rozvinúť na pôdach, kde došlo k požiarom. Jahody majú v..

Goji

Goji

€7,90 Bez DPH: €7,25

Goji Goji - Vysoko výnosná odroda, ktorá vás poteší vysokým výnosom a výbornou chuťou. Pri správnej starostlivosti presahuje všetky očakávania výnosov. Vyžaduje zalievanie, hnojeni..

Jahody Elan F1

Jahody Elan F1

€16,50 Bez DPH: €15,14

Jahodový Elan F1 Bohato produktívna odroda, ktorá v každom zberovom období vytvára bujné kríky plné ovocia. Každý plod váži asi 20 g. Žiarivé červené jahody sú lahodné, najmä sladk..

Jahody Sweetheart

Jahody Sweetheart

€6,70 Bez DPH: €6,15

Jahodový miláčik Sweetheart je hybridná odroda jahôd obľúbená pre svoju vysokú produktivitu a veľké, aromatické a šťavnaté ovocie. Zbierať sa dajú od mája do septembra. Vďaka svoje..

Jahody Toscana F1

Jahody Toscana F1

€13,00 Bez DPH: €11,93

Jahoda Toscana F1 Strawberry Toscana F1 je produktívna odroda, ktorá vás poteší veľkým výnosom a vynikajúcou chuťou ovocia. Pri správnej starostlivosti prekonáva naznačené odrodové..

Jahody Tresca

Jahody Tresca

€3,70 Bez DPH: €3,39

Jahodová Tresca Jahoda Tresca – Veľkoúrodná odroda, ktorá vás poteší vysokou úrodou a výbornou chuťou. Pri správnej starostlivosti presahuje všetky očakávania výnosov. Vyžaduje zal..

Kiwano

Kiwano

€7,40 Bez DPH: €6,79

Kiwano Kiwano – Vysokoúrodná odroda, ktorá vás poteší vysokým výnosom a výbornou chuťou. Pri správnej starostlivosti presahuje všetky očakávania výnosov. Vyžaduje zalievanie, hnoje..

Melón Charentais

Melón Charentais

€6,70 Bez DPH: €6,15

Melón Charentais Charentais je skorá odroda melónu s vegetačnou dobou 85-95 dní. Vytvára veľké okrúhle plody s hladkou žltozelenou šupkou a oranžovou dužinou. Jeho sladké, šťavnaté..

Melon Crimson Sweet

Melon Crimson Sweet

€2,70 Bez DPH: €2,48

Melon Crimson Sweet Melon Crimson Sweet – Veľkovýnosná odroda, ktorá vás poteší vysokým výnosom a výbornou chuťou. Pri správnej starostlivosti presahuje všetky očakávania výnosov. ..

Melón Emir F1

Melón Emir F1

€3,70 Bez DPH: €3,39

Melón Emir F1 Melon Emir F1 – Vysokoúrodná odroda, ktorá vás poteší vysokou úrodou a výbornou chuťou. Pri správnej starostlivosti presahuje všetky očakávania výnosov. Vyžaduje zali..

Melón Junior F1

Melón Junior F1

€3,50 Bez DPH: €3,21

Melón Junior F1 Melon Junior F1 – Vysokoúrodná odroda, ktorá vás poteší vysokou úrodou a výbornou chuťou. Pri správnej starostlivosti presahuje všetky očakávania výnosov. Vyžaduje ..

Melón Luteo F1

Melón Luteo F1

€13,00 Bez DPH: €11,93

Melón Luteo F1 Vynikajúca odroda vodného melónu, ktorá ľahko toleruje nízke teploty. Jeho tvar je oválny, mierne pretiahnutý a od ostatných melónov sa odlišuje žltou dužinou, šťavn..

Zobrazené 1 až 12 z 30 (3 stránok)